Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Ni kommer aldrig att vissna

 

Nu gör jag

en riktigt vacker

bukett av Er alla

mina kära vänner

här på poeter.se

 

Först ska jag

krama buketten

riktigt hårt och länge

 

Sedan sätter jag den

mitt på bordet

i vackraste vasen

 

Ibland går jag fram

och ser på er

ni vackra blommor

 

Så kramar jag er igen

och njuter av att veta

att ni aldrig kommer att vissna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-17 16:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Innerligt tack och kramar i massor tillbaka!
Applåd!
2009-02-18

    sunnanvind
ler och ler... tack! Du gör susen!;)
2009-02-18

  Ronny Berk
vacker bild och tanke, även om blommor vissnar så finns vänner och vackra tankar kvar
2009-02-18

  Hans Christian
Nu blev jag nästan rörd till tårar. Tack för den dikten - Kram.
2009-02-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, så härlig du är. Kram till dig!
2009-02-17

  Eaglemountains VIP
Jag är en blomma, som kramar tillbaka ..... och i mitt minne, kommer Du inte heller att vissna, så länge jag minns .....
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP