Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
splitrad familj


Kontinenter skiljer oss åt

När texten stod att läsa
i era pannor sådär svart på vitt
och jag insåg att ni raderat

allt ni förut kallat
kärlek och trasat det till
en kall tystnad och
femtiotvå självömkande tårar
då lös min blindhet sorgset ensam

i skenet där alla
lämnade rummet förkrossade
och ensamma där familjemedlemmarna
stod gråtandes med mil
till närmsta famn




Fri vers av r_osa
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

r_osa