Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedra Djurgården!

Tagga,

ragga,

ge en flagga

åt Djurgården

Yea, heja,

låt oss hedra

vårt högklassika lag




Övriga genrer av Dr Drey
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr Drey
Dr Drey