Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Optimisten

 

löser man korsord

med kulspetspenna så är

man nog optimist




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-18 11:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så fick jag mig ett skratt även idag.

Eva
2009-02-18

  glittertindra
haha, jo, eller styv i korken eller så har man facit framför sig...
2009-02-18

  Ronny Berk
trevlig och välformulerad senryu, kan mera vara en skicklig lösare med framförhållning i fylleriaktiviteten...
2009-02-18

  Njord
Kulspetspenna Vilket härligt gammaldags ord.
Jag löser sudoko med bläckpenna
Bra tänkt och diktat
2009-02-18

  Hans Christian
Definitivt! Skrattar gott. :o)
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP