Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina vänner och läsare
Om ni undrar varför jag inte kommenterar och besvarar era mail

Foto: allu O




Jag försvinner ett tag

 

Dags att ta farväl ett tag

kanske inte så länge men jag

har så svårt för att skiljas åt

min kind blir alltid lite våt

för jag har sagt adjö en gång

för mycket - en sorglig sång 

 

Jag tröstar mig med att ni är kvar

Ni fina vänner som jag har

Och kanske har jag något nytt

att säga om en dag som grytt

Lova mig nu säkert bara

att kvar på "poeter" vara

 

Krambuketter till er alla

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-18 14:50



Bookmark and Share


  * Ammi *
Önskar dig en underbar resa!
Saknar dig redan
kramelikram vännen!
2009-02-19

  friheten
Alla det bästa till dig och du är alltid välkommen tillbaka till oss som du vet
kramar
2009-02-18

  Sara Boström
Jag hoppas att du finner vad du söker och att jag snart får se ditt namn här igen.
2009-02-18

  Mr Lindemann VIP
Så försvinner en del av själen här på poeter för ett tag
2009-02-18

    sunnanvind
Ha det så gott nu och njut av din semester! Vi ses snart igen!
storkramen!:)
2009-02-18

  Eva Langrath VIP
Ha det riktigt gott Ulla och välkommen tillbaka.
Eva
2009-02-18

  Lejonhjärtas poesi
Väl mött igen, mången kram! Lyss till vårfåglars sång och spana efter hägern som breder ut sina vingar.
2009-02-18

  Bibbi VIP
Ha det riktigt, riktigt bra och sköt väl om Dig Ulla!
Kram.
2009-02-18

  Ronny Berk
en bukett kramar är en vacker tanke och handling ! en bild som förebådar vidgade vyers vandringsvägar...
2009-02-18

  Eaglemountains VIP
Vi ska väl höras igen hoppas jag .....
2009-02-18

  Njord
Hälsa Gaudi
Ha riktigt trevligt
2009-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! MEN VI SES
VÄL IGEN... .. .
2009-02-18

  genni VIP
Min spontana reaktion är, neeeeeeeeeeeej,
......men vad du än gör så önskar jag dig lycka till, så ses vi när du kommer tillbaka, för det gör du väl, kommer tillbaka......

K R A M
2009-02-18

  glittertindra
:) gör så... stor kram..
2009-02-18

  Ilona _L
Men oj! Lycka till med det du valt att göra istället!
Jag kommer själv att ta ett break härifrån snart... men vi kanske ses här inne så småningom igen!
Kram på dig Ulla...
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP