Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Sladjana Zubcevic


ÄNTLIGEN!



Jag är så glad!

Min debutbok "Ur mitt hjärta" är klar!


Jag vill av mitt hela hjärta tacka

Inga-Lill Tidström

som har hjälpt mig

att sammanställa det hela

så att min diktsamling blivit möjligt


Samt vill jag också tacka

min elev Vanessa Andersson

som har hjälpt mig

med sitt underbara foto


Och sist men inte minst

alla som gett mig

inspiration och glädjen att skriva



Min bok finns nu och kan köpas här:

http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=1465








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 694 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-02-18 16:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag har den i min hand och njuter oändligt av innehållet.
Stort grattis!!!
2009-03-04

  mare VIP
Gratulerar dig från mitt hjärta ......och att boken får bli en tillgång för många som läser ......jag ska köpa den ;)
2009-02-22

  papessa
en varm lyckönskan och grattis till dig ...
2009-02-20

    nima
GRATTIS...

Nima.
2009-02-19

  Blåbäret
Vad kul! Är glad med dig...
2009-02-19

  steffie
Stort Grattis!
2009-02-19

  Roula O
Grattis!
2009-02-19

  Ylvavirvla
Jag gratulerar med all min värme till dig!
2009-02-19

  Losnall
Vad underbart! Grattis! Vad roligt! Dina dikter är verkligen jättefina!
2009-02-19

  Elaine.S VIP
Stort grattis!!
2009-02-19

  Blomster
Jag sällar mig till skaran av gratulanter och önskar dig och din bok stor lycka!
2009-02-18

  Trädflickan
Grattis, så kul att du gett ut en bok.
2009-02-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är något att se fram emot att ta in din bok där på webben!
2009-02-18

  Cosmic Johanna
Underbart att få ta del av

varmt grattis och välgång till din bok.

Själfulla dikter om kärlek antar jag

dina dikter berör, så det kommer att gå bra.
2009-02-18

  Kristina Wallbing
Grattiskram!
2009-02-18

    Al Lanzon
Grattis!
2009-02-18

  Eva Langrath VIP
Ett stort varmt grattis.

Eva
2009-02-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Miljoner grattiskramar till dig, Må din bok ha framgång!!/B
2009-02-18

  Suzy med punkterna
Grattis kära du. jag är säker på att den är mycket bra!
2009-02-18

  Carola Zettergren
JÄTTEGRATTIS!!!!
2009-02-18

  Eaglemountains VIP
Bravo och grattis!!
2009-02-18

  Lejonhjärtas poesi
Ett innerligt varmt grattis till din debut, bravo!
2009-02-18

  Lena K Nilsson VIP
Grattis!
2009-02-18

  anits VIP
Grattis min vän, så roligt
för dig
2009-02-18

  friheten
Stort GRATTIS vännen
2009-02-18

    ej medlem längre
Vad roligt! Grattis!!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic