Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en alldeles särskild "mail-friend"
Hans namn börjar på J och han tycker om hundar och katter

Foto: allu O




Nätvänskap

 

hade ingen aning om

att man kunde skratta så gott

på nätet

 

le så förtroendefullt och

ha glimten i ögat

på nätet

 

känna sådan gläjde

över vänskap

på nätet

 

vara så omtänksamma

som bara vänner är

fast på nätet

 

sedan vi möttes

på nätet

förstår jag

 

att det är

alldeles

sant




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-18 22:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att tycka om hundar, katter och människor är en god egenskap, en vänskaps vara och kunna, läser med ett leende !
2009-02-24

  Eaglemountains VIP
Så sant ....
2009-02-19

    sunnanvind
Ja, så kan det bli!:)
2009-02-19

  * Ammi *
ja så fint .. och vet du, han ser ut prexis som min kisse .. dom är nog släkt
2009-02-19

  Bibbi VIP
Ja, "det är alldeles sant"
Bokmärke.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP