Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

badrumspoesi för den ensamt lämnade

 

duschar för länge i vatten för varmt
ditt namn i ångan mot immig spegel
en smak av fukten från egen hud
men borta är doften från dig


benen kan inte längre bära saknadens tyngd


önskar vila huvudet under ytan
en helvetes liten stund
stänga av oupphörligt bakgrundsbrus
det dånar skuld om vems rätt var fel


kan inte längre bära saknadens tyngd

 

 

 

kan inte längre bära saknadens tyngd

 

 

 

kan inte längre bära saknadens tyngd 

 

 

 

 

(vattnet skvalar)

 




Fri vers av LadyFool
Läst 665 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-18 23:48



Bookmark and Share


  aol
så fint du förmedlar känslan,
2013-05-15

  Rockalex
Fint uttryck och härlig förmedling av känslan tack
2009-02-23

  L Patrik W Johansson VIP
Jag har den fula ovanan att skriva mitt liv som en bok med kapitel, fast man vill att vissa ska ingå i nästa kapitel kanske de inte gör det, och om de ingår i kapitlet efter det kanske man inte vill det

Timing is everything

Be well,
LPWJ
2009-02-22

  Messalina
Väldigt behaglig läsning, skicklig uppbyggnad.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool