Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Vänskap dör inte

 

det sägs att

vänskap inte dör

min har inte gjort det

 

men hennes är borta

om den inte bara

har gömt sig

 

kanske den kommer

fram en dag och ropar

hej Ulla det var ett tag sedan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-19 09:10



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jo, vänskap kan falna, men åter börja glöda .....
2009-02-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Nej vänskap dör inte
men den kan ibland "ändra form" och människor glider ifrån varandra på något oförklarligt vis. Men den djupa, äkta vänskapen som man får med vissa personer finns alltid kvar.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP