Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens vaggvisor.



-Jag har dödat folk för mindre saker än tårar ,sa pappa
och snöt min lilla näsa i en grytlapp.

Det var sant.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 860 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-02-19 11:05



Bookmark and Share


  Alfie M
Wow igen!
Du använder de små detaljerna på ett mycket gripande och målande sätt. Som här; grytlappen. Man ser det verkligen framför sig.
2009-02-28

  Caprice! VIP
Rysk roulett i sin prydno...
Du är fenomenal!
2009-02-28

  Yrre VIP
Oj, den där satt!
2009-02-25

  micke marin
Jösses! Pappa fick mig verkligen att sluta gråta snabbt som tusan.. blev skräckslagen istället. Grovhugget med grytlappen där som verkligen passar in i textens ton.
2009-02-19

  Carola Zettergren
Superbt!!!
2009-02-19

    FinnRaggarn
Ryska roulettens tårar.
2009-02-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket talande
Bra
2009-02-19

  Mona*
Pang!
2009-02-19

  Skäl till själ
oj, som ett slag i magen!
älskar det
2009-02-19

  Maria Zena Viklund
grymt bra vasst!
2009-02-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria Natascha!

En liten pärla till visa. Med sanningens skarpa kanter. Hälsar Fredrik
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja