Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sägenspinnare

Vi är måndansare
Där våra nakna fötter landar
Försvunna växter slår blom
Hala stenars gömda runor lyser upp
Under mörkgrå mossa
Vi sjunger för havet
att släppa sina gömda laster
av skepp vars öde aldrig setts
Tills spöklika män från förr
sjunger tyst vid strandens kant
Vi sjunger sånger
om de sagor som aldrig skrevs ner




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 12:07



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Det osedda, det ohörda, det oberättade finns där ändå som en aning...Mycket vackert!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson