Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag

en helt vanlig dag
i ditt liv
det kanske finns saker
du borde ha gjort
du kanske kunde flytt
till barcelona
just idag
en vanlig dag i ditt liv
kanske har du flytt
till dina vanor

Jag gissar
att idag
har du mött minst en
vars liv
är några steg bättre
för att du finns
där för dom
när livet är regnigt

Jag gissar
att din telefon
har nummer till folk
som hållit dig
när du gråtit

Kanske
måste man inte fly
från en vanlig dag
kanske är det bara bra
att du stannar
och är älskad




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson