Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgefågel

varför flög du över heden
Jag behöver inte ditt silver
inte din kärlek
varför sover du i mitt bröst
Mina händer ärgar
av att smeka dina blytunga fjädrar




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 576 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-19 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och vacker.
2014-10-10

  lyckeli
skönhet i ordform....
2009-04-15

  Maria Natasja
mycket vackert!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson