Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig från allt hittepå


Ögon

som blöder

när jag ser

vad

du

ser




dina ord

är sylvassa

som kanyler

söker vener

hittar du på


mitt i allt
mitt allt


ljug för mig

älskling

ljug bort

allt svart






Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 644 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-19 13:03



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Visst faan. Den sitter så precist. Känner igen mig i varje stavelse. Skitbra.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ