Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag talar här av egen erfarenhet

varför är det så
att för vissa satans svårt
få nåt vettigt gjort




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Adolvsson
Läst 796 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson