Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan







Min båt färdats

på vreda havet ut


genom stormvinden som blåste

bort över havet

tills jag kom

till denna sjö

hos dig

i dina vackra händer

i din vackra själ


Du är min lyckliga hamn


och


Jag vill somna

i din famn




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 597 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2009-02-19 18:10



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att få segla in i en
lycklig hamn och få somna i
en trygg famn
2009-03-22

  Bibbi VIP
Ljuvligt!
2009-03-04

  the apache kid VIP
Is it Hvar or Korcula in the picture?
2009-03-02

  zinna
MMMMMmmmmm somna i din famn... rogivandes och vackert...
2009-02-21

  Leva Livet
Vackert! Så underbart att hitta hem...
2009-02-20

  Seasons VIP
Rogivande, en färd som flyter rakt in i drömmen... Nu befinner jag mig där och vill aldrig härifrån.
Tack för denna underbara dikt!
2009-02-20

  anits VIP
Underbara ord
2009-02-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sköna smekande
ord, en kärleks-
dikt är igen
av Dig gjord!
2009-02-19

  Suzy med punkterna
Så mjukt och stilla vaggar sjön
2009-02-19

    Al Lanzon
Vackert!
2009-02-19

  Eaglemountains VIP
Underbart .....
2009-02-19

  friheten
slutet är underbar
2009-02-19

  blackandwhite333
Fin, stilren. härligt att kunna finna kärlekshamn.
2009-02-19

  Carola Zettergren
I hamn, vackert!
2009-02-19

  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt, härligt varm poesi.
2009-02-19

  Roula O
Mycket vackert!
2009-02-19

  Svartsilver
jag känner igen mig!
så vackert skrivet!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic