Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuck.


Minns du, Johannes.



det är upplopp

i huvud

som skriker

hårda ord

som skriker


minns du,

minns du kyssarna du lagrade

i ditt kött du sparade

för alla stunder

du kom att bli

ensam


minns du, johannes

minns du


det är terror

i kropp

som viskar

vassa ord

som viskar


minns du,

minns du svärtan som sover

ditt dna som kodar

ditt arvsanlag

i dina väggar

i dina ord

i din ensamhet


minns du, johannes

minns du




Fri vers av Johannes
Läst 550 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-19 18:17



Bookmark and Share


  Lola
Mycket bra, Johannes. Sköna ljudbilder också. Jag hör en sång formas.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes