Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Så stilla

 

som när jag såg

stormens öga

i bedarrat tillstånd

sjunga sin sista strof

 

så stilla som

när upprört havs

berghöga vågor

drar bort mot horisonten

 

när vågors vita gäss

lagt sig under

sin vinge att sova

så stilla

 

så stilla som när

rosens långa törst

äntligen

fångar regnet

 

det blev så stilla

när gråten efter

min älskade börjat

klinga av

 

sakta sakta

tonar den ner

lite lite i taget

stilla stilla . . . .

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-19 18:19



Bookmark and Share


  Hans Christian
oj oj oj så vacker ! Bravo bravo!
2009-02-24

  Sara Boström
verkligen en vacker text med stor närvaro och många bilder som dröjer sig kvar...
2009-02-23

  Eaglemountains VIP
mycket vacker, det tar lång tid innan man gråten lättar, men om minnet är ljust bevarat, då kan man gå igenom, men alltid ändå minnas .....
2009-02-20

  jardan
Så vackra rader till en så vacker bild, ditt språk är fantastiskt .
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP