Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bottenlöst

På en vandring med sakta slocknande fackla genom ytlighets ägd tid.
I oändlighet går stegen genom en skock av illojala gratulanter, som döljs bakom colgate leénden och märkes kläder ,med sömmar sydda av arbetande barn i fattigdomens länder.

Stegen fortsätter mot en framtid där poeter med fin strukna skjortor och tjocka plånböcker är hoppet.
Det är där vi befinner oss, det är vad det blev av den revolutionära drömmen.
Det är dit kosan styr i blindo.
I natt svart jord sår dom framtidens frön bortom sanningen.

bakom maktens väggar vilar upproren!
Som stillas av blåklädda robotar utan egen vilja.

Vilseledda i överhetens tomma korridorer.




Övriga genrer av question_mark
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

question_mark
question_mark