Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är min hjärna som en spinningcykel


Tanke i spinn

Jag är en fulländad människa, gud tack
Deltar i demostrationer mot svält
mot våld, droger
mot djurförsök
mot rasism

Jag ligger vaken om nätterna
löser arbetslöshet
globala miljöproblem
jobbproblem
familjeproblem

Jag har ångest för
vikten
kolestrolen
celluiterna
otillräckligheten
barnen som far illa

Jag är så normal
Tack gode gud att jag
får finnas i dom mänskligas zon.

Tack gode gud att det finns tankar
bra och dåliga
Jag passar på dom normalas skala.
Jag är nog onormal, jag är lycklig.







Fri vers av birgitha
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-19 21:02



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Jättebra!
2014-02-15

  Rockalex
vilken härlig salig blandning
2009-03-02

    FinnRaggarn
Läs gärna min VAD ÄR DU ?
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha