Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd vanilj

Avgörandet
i mötet
ligger i
livsbejakandet.


Inte i doften.
Inte i smaken.
Inte i brodyren.
Inte i orden.
Inte i bekräftelsen.


Ett
JA!
till livet
gör dig
vacker.


Ditt JA
möter
mitt JA.


Därav musiken.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 1138 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2009-02-20 10:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Livets och kärlekens musik är den vackraste symfonin. Bejakande livsglädje skimrar genom orden.
2011-06-06

  Ninananonia VIP
:) Härlig :)
2011-02-15

  Blåbäret
vilken attraktionskraft!
underbar...
2009-09-23

    ej medlem längre
Läckert :-)
Vackert är att säga JA till livet och det som däri bor.
2009-02-28

  Regn & Grus
Så ren och klar i sin självklara bubblande livsglädje..
Musik i alla nivåer av sinnen, strålande skönläst dikt!
Röd vanilj blir ett oslagbart bokmärke.
2009-02-23

  Bjarne Nordbö
Som så ofta när jag tittar till dig blir jag överumplad av din förmåga att beskriva det stora. Så och här.
2009-02-22

  Micael Axelsson
Betoningarna på JA förstärker klangen/essensen och skänker en form av harmonisering. Härligt livsbejakande!
2009-02-21

    leelee
Samklang....
Häftigt!!
2009-02-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Kan man annat skriva än att detta är oerhört vackert och positivt skrivet...Applåder i massor!!/B
2009-02-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
2009-02-20

  Jojo
Låter som vacker, härlig musik!!
2009-02-20

  noname_realmind
Cool rubrik och en helt underbart tankeväckande text, som jag bara måste kommentera... Här fick du till det! ;)) Två själar säger ja till livet - and the music can begin! *djust lööve it*
Bokmärker omedelbums. :))

(du kollar väl på Musikmixen i tvåan på torsdagar... mycket kopplingar musik/relationer/kärlek och andra intressanta ting...)
2009-02-20

  Vågan
JA,JA JA!!!
En underbar da´,
för ett sjungande JA!

Ditt JA möter mitt JA...

Röd vanilj låter varmt och mjukt.
2009-02-20

  Susy Q
Vackert beskrivet om möten. Med få ord säger du mycket. Härligt!
2009-02-20

  kärleks ängel
vilken musik i mina öron! ljuvlig text
2009-02-20

  Mona*
Tack! Hör musiken.
2009-02-20

  DanSan
*****************************

Ja så sant så vännen . . . tänker direkt
på Bob Marleys "One love" när jag
läser dessa sköna rader!

*APPLÅDER*

*****************************
2009-02-20

  albertina
så härliga ord du delar med dig utav denna soliga fredag.
de bär jag med mig nder helgen och framöver.
du är så klok och jag håller med dig.
tack Mangal återigen för en underbart skriven text
he en fin helg
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP