Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....mjukaste......

 

 

mjukaste snudd

mjukaste  gest

mjukaste  ögonkast

mjukaste  viskning

stå bredvid mig

vill ha dig....

svävande osynliga

mjukaste känsla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

papessa 090220

 




Fri vers av papessa
Läst 470 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-20 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vackert varmt komponerad, Tack
2010-04-26

  aol
så älskligt så underbart
2009-10-03

  Bodil Sandberg
En helt underbar kärleksdikt!!!!!!Älskar den!!
applåder och sparas
2009-09-28

  Lena Krantz VIP
Den där mjukaste känslan är den bästa av dem alla tror jag!

;o)
2009-02-20

    ej medlem längre
Mmm... så fint du får fram känslan.. med mjuka ord
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan