Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet





Vem vet

kanske väntar

en bättre värld

på mig



Vem vet

kanske

i den världen

ska det bli plats

för Dig och Mig



Vem vet

kanske

kommer Vi vara

där för alltid

tillsammans



Vem vet

Vem vet





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 635 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2009-02-20 21:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig drömma"
Applåd!
2009-03-04

    vide
det sista som överger oss är hoppet.... och skönt är det!!!
2009-02-22

  zinna
Ja vem vet
jag hoppas att det en gång vill finnas plats til mig och då ska jag finne den vackraste själ...dig
2009-02-21

    Tea Alex
Ja vem vet, inte du vem vet, inte jag. Vi vet ingenting nu, vi vet inget idag. *sjunger*
2009-02-21

  Suzy med punkterna
Känner mig själv i dessa rader.............
2009-02-21

  anits VIP
Vackert och hoppfullt skrivit, min vän
2009-02-21

  Fia58
Hoppet är det.....last
2009-02-20

  Eaglemountains VIP
Så vackert formulerat, min vän
2009-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Keep waiting!
Who knows
Din väntan
kan bli sann
But don´t too
long... Super
good writing!
2009-02-20

    ej medlem längre
Ja vem vet ngt om framtiden.. om en ny och bättre värld.. Men det är fint att äga ett hopp.. En fin text
2009-02-20

  Roula O
Man kan alltid hoppas :) Vackert skrivet!
2009-02-20

  Lejonhjärtas poesi
Ingen vet eller vem vet om någon vet, vackert vemod.
2009-02-20

  friheten
Vacker skriven
2009-02-20

  Lotti
ja du nuet är det enda vi vet.........
2009-02-20

  Carola Zettergren
Vad vet vi egentligen, vackert!!!
2009-02-20

  Miss Mod
Vemodig förväntan
2009-02-20

  Maria Natasja
Vi kan alltid hoppas....
Fin text.
Vackert.
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic