Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammal anteckning från kanten; rasta, götene

(efter att ha passerat mora samma förmiddag i vasaloppstider)




å du cans, i mora var det ett hej och hå idag - folks förehavanden är också kultur



nån som bara gör mig så glad - uppåt :D
en klick i gredlina kalasbyxor - en vinstlott i tombolan,

bland alla mina nitar - nu när

svenska aeroplan aktiebolaget
ska se om vingarna bär

ja, för det var ju hon - som sjöng
saabreklamens låt - release me - med oh laura

inte så himla längesen det bara var uppåtvindar
- en termik som mojnade

men, mitt i allt elände - här
en morrande madam med noll hävdelsekomplex
som sparkar loss mitt i folkhemsfredagmysfläskfiléfavoriten
så att hon skulle kunna få bearnaisesåsen att dallra
i sin dragongula glans på era tallrikar

sätt inte i vrångstrupen


unna dig en till pilsner, vetja - eller en grogg
klockan är ju bara barnet

så ska det låta, bengtzing - kamma dig, för fan

och jag ska alldeles strax sluta sjåpa mig
men först bara - så halvkul man nu kan ha en fredagkväll
på ett isigt rasta i götene på västgötaslätten

låter en riktig öhrn få lyfta och tvista till mungiporna på mig så att jag nästan o.d-ar på min svartavinbärsproviva

gah, oh lord, please forgive me - för allt mitt jönsiga tugg



http://www.youtube.com/watch?v=FxwxH64p6Fk




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-20 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga