Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven för länge sedan ,ej aktuell.




tystar smärtan du lämnade kvar....

Du leker som en fåfäng jätte
Är väldigt mäktig i orden

jag ska skratta
Jag ska dansa
När ditt lik förenas med jorden

Du kan dricka och du kan slåss
Njuta i din vackra skugga 
varken skratta
Eller springa
När mitt svärd dig hugga

Ja, akta dig för dödens sände
Hennes slag blir ditt sista
Hon ska lägga dig
För att ruttna
I Nifelheims förfrusna kista

Gudinnan Hel står vid min sida
Det är hon som styr mitt svärd
In i din kropp
För hon har lovat
Du ska tas bort från min värld

Allt ditt blod ska bli mitt
Du ligger under min bila
Men det är ej över
För efter det
Ska även jag få evig vila




Övriga genrer av Tera
Läst 559 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-02-21 06:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tumme upp (:
2009-02-23

  Tera
Nja...mera att en ängels tålamod kan ta slut..;]
2009-02-22

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt skrivet, lite som en hondjävuls liv och lustar
2009-02-22

  peter markurth
det var fint...
2009-02-21

  Carola Zettergren
Oj..dramatiskt, mörkt och starkt, som en kvinnlig hämnare eller krigare...Amazon kanske!!!:)
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tera
Tera