Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När längtan blir som starkast - då kan kamratskapet manifestera sig i de enkla nära tingen.


Kamratskap

Du ler mot mig -
i sången
ett smil från blomman
under lampans sken,
från stjärnorna som tänds
i kvällningen.

Du ler mot mig -
mitt hjärtas längtan sträcker sig mot dig,
strömmar mot hav av bekräftad vänskap,
en våg vänder åter
in mot land -
suckar.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-21 17:03

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker!!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP