Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män-i-skor

Jag har sökt med karta och kompass,

jag har sökt med lykta.

Jag har sökt på Eniro,

och hitta.se.

Jag har sökt med förstoringsglas,

och med mikroskop.

Jag har sökt bland vänner och bekanta,

jag har grävt med spade.

Jag har letat där jag står,

jag har letat där du går.

Jag söker proportioner,

jag söker verklighet.

Vi skriker för att Oldsberg slutar,

medan trafficking pågår.

Vi skriker för att SAAB är döende,

men AIDS kräver liv.

Vi protesterar mot medioker pension,

miljarder saknar mat för dagaen.

Jag är blott en människa,

 män- i- skor är skyldiga.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 19:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag känner till svaret och har vetat det en tid, ändå löser jag inga korsord, skönt att det bara är männen som bär ansvaret, om jag vetat tidigare att kvinnorna går fria hade jag inte brytt mig om att söka också bland dem
2009-04-05

  Elaine.S VIP
Ibland ställs verkligen det viktiga mot det oviktiga..och där någonstans sviker ibland orken till att gå långre än till oväsentligheter..underbar slutrad!!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver