Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i heard the voices of friends vanished and gone /bruce springsteen


bambi på hal is


vi tar några extra steg
bara för att komma någonstans men vi är här
fortfarande

dånar ut från högtalarna med varsitt sound
nothing old
nothing new

det bränner i venerna
hotar mig själv att
släppa taget om regnbågen
men det finns ingen stoppskylt
motiven saknar iq
hörde att vägen är lång
men vi är fortfarande här
ditt hår blåser inte i vinden längre och din lukt
den kväver mig

den eviga världen har trevat iväg
du hör dig själv tala




















om jag hade öron hade jag lyssnat






























Övriga genrer av camillala
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 20:40



Bookmark and Share


    Soluno
gillar dina texter! särskilt den här och särskilt "ditt hår blåser inte i vinden längre". väldigt fint
2014-04-18

  Yrre VIP
Underbart talande, helt rätt. Tack!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala