Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekta världen...?

I den perfekta världen
hade vi dansat på havet av våra misstag
seglat till dess ände
och ramlat ner i universum
då jorden är platt.
Där skulle vi simma i rummen
med lagrade bitar av vårt förflutna
där skratten trycks på repeat
för att vi ska slippa höra tårarna
som bildar en ton
likt tinnitus
fast i våra hjärtan
där vi sedan länge gömt
det ofattbara hemska
som plågar vår själ

I den perfekta världen
hade vi sjungit ut orden vi försöker höra
spelat på symbaler
och väckt folket i takt
då det hela är slut.
Då skulle vi roa oss
med ovetandet av vår egen grav
där vi bygger berg av sopor
för att hålla oss på ytan
som är högt upp i skyn
vid fåglar
molnens beskyddare
där skymmer vår blick
det förbjudna
som väcker framtiden

I den perfekta världen
hade det varit originellt att vara sig själv
se sig i spegeln
och se något nytt
då det är gammalt att vara vanlig.
Det underliga skenet
med frågan om jag är jag
där andra är en kopia
för att räknas till mängden
som är viktigt
i boken
skriven av förbjudna händer
där lagen är nyhet
det okända
som visar dig




Fri vers av LulleBulle
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle