Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spontan önskan att vilja sätta ord på en alltför bekant känsla.


Saknad

Saknad är för många kuddar i sängen,
Doften av schampo och gammal cigarettrök i otvättade tröjor.

Saknad är att ligga vaken om natten,
Att helt enkelt vägra somna utan en omfamning.

Saknad är en gapande längtan,
att slå armarna om dig själv i rädsla för att falla isär.

Saknad är så mycket mer än bara ett ord,
Och så mycket mer än vad som kan beskrivas med ord.

In natt genomsyrar saknaden,
varje fiber i min kropp.




Övriga genrer av Kaylie
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie