Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

04:16

oborstade tänder
och en spegel
som har slutat att le
ett rakblad
mot kinden
och utfläkt på handfatat
en oborstad morgon




Fri vers av archibald
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

archibald
archibald