Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med ord sa hon mer än bilden kunde tolka


Tavlan

Han bad henne
inte måla upp
en allt för fin
bild av mig

hon svarde

Jag kan
inte måla


eller rita




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 05:27



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag brukar i min enfald måla in img i ett hörn
och gråta uppgivet då
tillvarons pensel når in i hörnet

Men jag brukar slutligen avvakta tills
måaltfärgen torkat in i mig
2009-02-22

  Anna H
Ibland är man bättre på att måla och rita än att beskriva med ord. Och ibland kan varken ord eller bild göra en människa rättvisa... Fint och tänkvärt, intressant.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris