Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag litar på dig - jag litar på oss!






Jag känner

för första gången

glädjens blommor

växa i mig


Du ger mig glädje


Du är min hamn,

min båt,

mitt segel,

min vind

min glädje,

mitt leende ...


Det står

de vackra stjärnorna

orörliga och ödesmättade

för oss


Där ska vi vila ...


Där ska vi somna

och

vänta i varandras händer

på födelsen

av nya morgnar - våra morgnar







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 776 gånger och applåderad av 49 personer
Publicerad 2009-02-22 14:18



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ack ja... ja ja
2009-08-01

  Prästen utan religion
Kärleksförtröstelse som smittar av sig!
2009-03-05

  Bibbi VIP
Störtskönt!!!
2009-03-04

  Blåbäret
lyckan glädje speglas så vackert ut här
2009-02-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Det kan inte sägas vackrare..... applåd!
2009-02-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Det kan inte sägas vackrare..... applåd!
2009-02-25

  Michaela Dutius
Underbart vacker och du får berättigad uppmärksamhet för den.
Applåder!
2009-02-23

  Eaglemountains VIP
"Där ska vi somna

och

vänta i varandras händer

på födelsen

av nya morgnar - våra morgnar"

Underbart vackert!
2009-02-23

  kärleks ängel
vacker kärlek när tillit finns
2009-02-23

  Cosmic Johanna
vackert, som en ny kärlek som trätt fram och ger så mycket nytt liv, det känslan genomsyras i dikten.

applåder!
2009-02-23

  Lejonhjärtas poesi
Kärleken är vacker liksom din poesi.
2009-02-22

  anits VIP
Underbart vackert
2009-02-22

  dalida_bl
Det var kärlek "på riktig"...

Du är min hamn,
min båt,
mitt segel,
min vind
min glädje,
mitt leende ...
2009-02-22

  Suzy med punkterna
Kärleken känns och ger hopp. Vackert!
2009-02-22

  Miss Mod
Vacker kärlek
2009-02-22

  Jack_iX
Så fint o vackert berörande skrivet o det vackraste närhet o tillsammans!
2009-02-22

  Teresia Ridell
Mycket vackert o hoppingivande !
2009-02-22

    ej medlem längre
Bara så vackert diktat! Om bestående kärlek och närhet..
2009-02-22

    Al Lanzon
"Du är min hamn,

min båt,

mitt segel,

min vind,

min glädje,

mitt leende ..."

Fint skrivet!
2009-02-22

  Roula O
En mycket vacker dikt!

"Det står

de vackra stjärnorna

orörliga och ödesmättade

för oss"
2009-02-22

  Carola Zettergren
Mycket romantiskt vackert!!!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic