Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarisöndag på Holmstagatan

Pekingeserna
drar kopplet åt var sitt håll -
porten slår igen.

Siameserkatten
sitter på trädgårdsbordet -
inga småfåglar

Koltrast och råtta
tävlar om samma
solrosfrön




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 15:24

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Trefaldig bilder som målar. Mycket fint.
2009-02-22

  Bjarne Nordbö
Du arbetar dig alltid till så lyckade bilder.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP