Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket.

De säger att jag dricker för mycket,

men va fan, jag är törstig...

De säger att jag är lat,

men va fan, energi ska man ju spara på...

De säger att jag väger för mycket.

men va fan, jag är hungrig...

De säger att jag är arrogant,

men va fan, det skiter jag väl i...

De säger att jag är känslokall,

men va fan, kall som kall...

De säger att jag leker Gud,

men va fan, någon måste ju ta tag i saker...

De säger att man vill se mig död,

men va fan, det blir över min döda kropp...

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-22 19:32



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Hm! för mycket av det goda...eller för lite!
rolig text med lite allvar i underton.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver