Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från poetträff på Färjenäs café i Göteborg 22febr-09 tema för kvällen "vad är paradiset, vad är det för dig, vad är paradis" En trevlig kväll, härlig träffa er som var där


Mitt paradis

Mitt paradis
Är en plats
Den är jag

Min verklighet
När mitt sinne
Är öppet

Min fantasi
När jag skrattar
Högt och glatt

Mina drömmar
När jag försvinner
I mina lyckliga tankar

Mitt paradis
Gränser är
Mina begränsingar

När jag låter
Mitt andra jag
Stänga min öppna dörr




Fri vers av Jack_iX
Läst 495 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-22 22:03



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
"när jag låter mitt
andra jag stänga
min öppna dörr"
vara som ett barn
för att komma in
i himmelriket
tänker jag..
frimodig
2009-05-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vacker
2009-02-27

  Sladjana Zubcevic
"Mitt paradis
Är en plats
Den är jag

Min verklighet
När mitt sinne
Är öppet"
Vackert skrivet!
2009-02-23

    ej medlem längre
Intressant att få ta del av dina tankar om paradiset.. om vad lycka är för dig.
2009-02-23

    Maria Malm
Intressant att läsa vad ett paradis kan vara.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX