Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många hjärtan?


brända
säg det
den som vet

Men gud sänder alltid nya änglar..





















Fri vers av Havsjungfrun
Läst 546 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-23 00:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så är det...det kommer alltid nya änglar...med värme, kärlek & med mjukaste vingar...SÅ fin liten text!!
2010-11-22

  Suzy med punkterna
Varma ord
2010-10-15

    Casca
nu minns jag varför du är min vän - du får mig att le.
2009-04-03

  Lasseman VIP
Åh! ja men vist min sköna! tänk så många änglar det fins!.. du är nog en!.. kram Lasse
2009-03-12

  glittertindra
så fin, en värmande liten dikt..
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun