Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättsam flirt kan utvecklas


till ren
destruktiv otillgänglighet

det är då
förälskelsen slutar

och kärleken har sin början







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1476 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-09 14:52



Bookmark and Share


  sulimaa
Japp exakt så....och då startar den vankelmodiga kampen ...innan lugnet finner sin väg...
2009-10-22

  Mygg
Javisst!
Så är det ju...tack!!!
2009-04-07

  noname_realmind
Fenomenalt!!
2009-04-02

    Zebsine
Rakt och sant. Bra.
2009-04-01

  Junitvillingen
Genialt, fullständigt lysande! Det blir utan tvekan guldmedalj för denna:-)
2009-03-12

  Obnoxious
När du formulerar dig så perfekt och slår huvudet rakt på spikjävlen så vet jag inte vad jag ska säga...
Mer än att jag tycker om den, mycket.
2009-03-09

  Lili Samuelsson VIP
helt vansinnigt underbart är detta, bara sådär rakt av
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP