Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I norr vid Ljusnan, söderut vid Bråviken.


Hemma Hos: Papillon och Bjarne -Trippel

Rovdjurspår i snön -
vildmarkernas hund och katt -
lämnar varg och lo

Rovdjurspår i snön-
skygga för människors lukt -
skymtar varg och lo

Rovdjurspår i snön-
urtida skräck och vrede -
väcker varg och lo




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 19:32

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Men flera ändå
är skoterspåren över
nysatta plantor

vilket hos bonden
framtvingar glödheta vrål
och vettlös ilska

På så vis håller
glesbygdens bönder värmen
vintern igenom
2009-02-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
trefaldigt mycket fint
smakfyllt.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP