Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ?







Du lär dig att älska

genom

situationer

där

din förmåga att känna kärlek

sätts på prov




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 800 gånger och applåderad av 53 personer
Publicerad 2009-02-23 21:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hög visdom.
2009-03-04

  kärleks ängel
sann och verkligt!
2009-02-25

  albertina
Träffsäkert.
Riktigt bra.
Kan ju inte göra mer än hålla med dig.
Denna bokmärker jag.
Så att jag kan bli påmind emellan åt.
Vad kärlek handlar om.
Tack
2009-02-24

  Eaglemountains VIP
Mycket sanning i detta
2009-02-24

  absintum
Så sant och klarsynt!
2009-02-24

    Miss Bea
Det var ett tag sedan jag var inne på sajten och tänk att du lyckats överträffa dig själv under tiden :)

1 000 applåder!

Miss Bea
2009-02-24

  friheten
UNderbar
2009-02-23

  zinna
Förmåga att känna kärlek sätts på prov....
Så sant så ont så mjukt så vackert...
Kram
2009-02-23

  anits VIP
Sanna ord fint skrivit
2009-02-23

  Carola Zettergren
Snyggt!
2009-02-23

  Maria Natasja
Fint!
2009-02-23

  Cosmic Johanna
Ja svårt att undgå livets utmaningar:-)

Bra frågeställning, kärleken är inget som man
direkt och enkelt förstår sig på:-)
2009-02-23

  Suzy med punkterna
Mycket bra! Kärlekens test
2009-02-23

  Ewa Åkerlind
så sant
livet är ett
ständigt lärande
2009-02-23

  Roula O
Så sant så sant...vackert!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic