Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtat bor inte i en tanke och har inga ögon, bara öron för själens känsla...


Neverwhere

 


Säg mig ett aldrig, och jag skall visa dig ett alltid.
Ge mig ett mörker och jag skall visa dig ett ljus.
Kalla mig obstinat och jag skall visa dig livet.

Att möta det man inte väntade sig, där man inte väntade sig
Det är att möta livet, när man fortfarande lever



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 657 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-24 01:29



Bookmark and Share


  Aenima
det här är genialiskt enkelt
2009-03-17

  BlåhäXa
Verkligen vackert fångat - med dess motsattheter...
"ge mig ett mörker och jag skall visa dig ett ljus"
så mycket hopp och tålamod du beskriver i ditt sköna värk!!!!
tack!!!!
Kram Piija
2009-03-15

  Blåbäret
omtumlande från ingressen, genom rubriken och till slutraden...me like!
2009-02-26

  Lyckohäxan Enediel
Hmmmm oj...sitter här och funderar över dina slutrader där...det låter onekligen väldigt smart och jag tror tamesjutton att det verkligen kan vara så....ska fundera vidare på det medans jag sover sen.
Hursom så gillar jag dina tankar häri :)
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris