Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt möte med en superhjälte


han svepte manteln runt sin magra kropp och utbrast
samlag i mina lakan

efter detta enkla men geniala uttalande
försvann han bort längs den avsmalnande vägen
tills allt som var kvar var en turkos fläck
långt

långt bort




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 06:31



Bookmark and Share


  Obnoxious
samlag i mina lakan! Klockrent! :D
2009-02-24

  Lili Samuelsson VIP
lätt bisarr men skön är denna,mi lajk
2009-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det var svårt för fansen att snacka med Led Zeppelin efter en spelning.
Clash tog sig tid.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP