Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort novell.


- poststämplat -

.


Det finns en strand här
den är kornig och milslång
jag går där en stund varje dag

sen sätter jag mig i en kammare
och jag skriver
om andra
för mitt självupptagna jag

det finns en affär här
det sitter en kvinna i kassan
vi borde älska någon gång

det finns en mening här
bland orden, havet, stranden och vinet

kan du förstå det?

.




Prosa (Novell) av Själabarn
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn