Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flitighetshaiku


Studerade livet
med kärlek, glädje, smärta

fick diplom för flit




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-09-05 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic