Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden har en stor betydelse.

slå ett slag
för jag är redan beredd
har läst igenom mina tankar
om och om
igen

kramar om pennan hårt
och skriver ner det jag tänker
det är storm i mitt huvud
det är regn i mina ögon

lutar mig tillbaka och blundar
svart
allting ser svart ut

tar på mig din tröja
och går ut i regnet

när du minst anar det
knackar han
på din

dörr.




Fri vers av anajsn
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn