Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var rädd om dig

 

låt ingen säga

att du inte känner det du gör

ingen ska bestämma

över dina känslor

 

förtryck ser ut på olika sätt

förtryckta känslor

kanske aldrig får se

dagens ljus

 

var rädd om dig

låt ingen ta ifrån dig

dina känslor

de är dina

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-24 20:48



Bookmark and Share


  friheten
Underbar skriven
2009-02-25

  Michaela Dutius
Att vara rädd om sig själv är det viktigaste - annars blir man ingen.
Mycket mycket vacker dikt
2009-02-25

    sunnanvind
Tar den till min samling och ger dig stort beröm här..
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP