Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du. du borde komma hem nu. Nu. Alltid hos dig. Alltid hos mig. Du vet. Det känns sådär igen. Sådär som när vi var på Jonas. Minns du? Det känns sådär. Skit. Jag kräks. Och plockar randiga stenar i sömnen. Drömmer på dagen. Om våren i Italien. Den bryr sig inte om att vänta på mig. Jag missar hela livet. Längtar ur mitt eget skinn. Äcklas. Tänker på ensamma sommarnätter. Tänker på dig. Hatar dig. Hatar dig kanske mer än jag gjorde då. Drömmer om parallella världar. En värld för mig. En värld för dig. Oss. Vi.Ni. Alla andra. Du och jag. Du. Du borde komma hit.
Jag kommer aldrig komma.
Någonstans.




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-24 21:25



Bookmark and Share


  Nova-Liv
Hårt, svårt, frustrerande pulserande av längtan
2009-02-26

    inmeddiginålsögatkamel
häftigt coolt yeah !
2009-02-25

  en_kaospassagerare
gillade ditt sätt att skriva! så snyggt!
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious