Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte ha dig här

 

önskar du vore
en sång
att sjunga
ensamma nätter




Övriga genrer av Jori
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä