Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bära mina bördor?

Ingen ensam världens smärta kan bära

Ty Ingen vet hur ofattbart stor Världen är

and that´s the Truth!




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 10:00



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
hmmm ... är nog på pricken det!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP