Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara snön som faller

flingor som sakta dalar
smeker frostbiten mark
lägger sig sakta till ro
låter sig täckas av tusende bröder och systrar
gnistrande korn av himlen sänt
silverflingor virvlar muntert




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-25 10:52



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Det ligger en skir tonart, som viskar försiktigt, i stunden jag får delta.
Kom på mig själv med att hålla andan, för att inte störa dessa silverflingor.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP